• Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat?

Manapság számtalan lehetőségünk van, hogy szebbé, vonzóbbá tegyük megjelenésünket. Természetesen tökéletes külsőnkhöz elengedhetetlen az esztétikus fogazatunk és a megfelelő szájhigiéniánk, ehhez nyújt segítséget az esztétikai fogászat…

A Dentikon szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást azért, hogy még bátrabban mosolyoghasson.

A fogászat vívmányai számtalan lehetőséget kínálnak, hogy előnyösebb külsőre tegyünk szert, mint például a fogfehérítés, a fogékszer, az esztétikai fogpótlás, a héjkerámia, a porcelán fogtömés, a fogszabályozás…

Fogfehérítés

Fogfehérítéssel egy órán belül több árnyalatnyit világosítunk fogain. A fogfehérítés tökéletesen fájdalommentes, biztonságos és egyáltalán nem károsítja a fogzománcot.

Fogékszer

A különböző kövekből, aranyból, illetve fehéraranyból készült ékszerek a fogtömésben, fogpótlásban, valamint a fogfelszínen kerülnek rögzítésre.

Esztétikai fogpótlások

Nagy pontosságú, tisztán kerámiából készülő (cirkóniumoxid vázra égetett), így a fogszínnel teljesen megegyező színű fogpótlások készíthetők a CAD/CAM technológiának köszönhetően nagyon rövid határidővel.

Héjkerámia

A héjkerámia kiválóan alkalmas arra, hogy ne az egész fogsort, csak egyetlen elkopott, elszíneződött vagy más szempontból sérült fogat tegyünk esztétikusabbá. A héjkerámia megoldást jelent foghézag eltüntetésére is.

Porcelán fogtömés (inlay)

A porcelán fogtömés nem csak a fogszínnel megegyező árnyalata miatt jelent újdonságot, hanem azáltal is, hogy ezek a porcelán tömések a Dentikon saját fogtechnikai laborjában készülnek. A porcelán tömés nem csak szebb, kényelmesebb is,hiszen csak a kész tömés beragasztása idejére kell tátott szájjal a fogorvosi székben ülni…

Fogszabályozás

Fogszabályozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! Többféle megoldás – az egyéni adottságoknak megfelelően.